Käytännön perusasioita Tapahtumaan valmistauduttaessa

guerrila-gardening

 • Tallenna ja tulosta tärkeitä asiakirjoja jaettaviksi Tapahtuman aikaan. Ne löytyvät täältä.
 • Liity muihin alueellasi ja luokaa yhdessä toimintaryhmä. Me olemme luomassa Tapahtuman tukiryhmiä, Event Support Groups (ESG), mikä on maskuliininen osatekijä, sekä Ruusun sisarkunta -ryhmiä,   Sisterhood of the Rose groups, mikä on feminiinen osatekijä. Monet ovat todennäköisesti mukana molemmissa ryhmissä. Tästä löydät maailmanlaajuisen luettelon ryhmistä ja voit tarvittaessa perustaa oman ryhmän.
 • Varaa ruokaa ja perushyödykkeitä muutamiksi päiviksi. Tietenkin voit valita mitä haluat, mutta tässä on muutamia vihjeitä: alfalfa ja muut idut kasvavat kolmessa päivässä, linssit ja pavut ovat halpoja, täynnä ravintoa ja hyvin säilyviä. voit kasvattaa omia vihanneksia kotonasi, erityisesti monikerrosviljelmällä (vertical farms), (Tästä löydät lisätietoa asiasta). Meidän tulee todennäköisesti muuttaa joitakin maa-alueita yhteisöpuutarhoiksi, joten voit tutkia etukäteen mitkä paikat olisivat tähän sopivia ennen ja jälkeen Tapahtuman. Monet ryhmät jo tekevät näin. Tämä on todennäköisimmin tärkeä osa Tapahtuman jälkeistä siirtymäkautta, koska meidän tulee muuttaa ruoantuotantoamme, koska tähän asti valtaosaa siitä on hallinnut salaliitto ja se on epäterveellistä, jopa myrkyllistä.   Voit myös harkita hankkivasi suodattimellisen vesipullon, polttoainetta autoosi, sekä energiaa ruoanlaittoon ja lämmitykseen, jos olosuhteesi sitä vaativat, sekä mitä tahansa muuta mitä saatat tarvita jos jakelu ei toimi kunnolla vähään aikaan.
  Programme Ecolo-Boulot
 • Hanki jonkin verran hopea- ja/tai kultarahoja joilla voit hankkia perustarvikkeita ensimmäisiksi päiviksi tai viikoiksi Tapahtuman jälkeen. Jos sinulla on vähän varallisuutta, jo yksi hopeakolikko voi auttaa huomattavasti ensimmäisinä päivinä Tapahtuman jälkeen, eikä se maksa paljon. Jos olet varakas, harkitse auttavasi läheisiäsi.

money

 • Opettele, miten tietyt meditaatiot ja seremoniat voivat auttaa rauhoittamaan energiaa alueellasi. Useissa tutkimuksissa on osoitettu meditaation voima ympäristöömme nähden, erityisesti, kun se tehdään ryhmässä. Paljon energioita leijailee ympäriinsä ensimmäisinä päivinä ja viikkoina Tapahtuman jälkeen; paljon traumoja, tunteita ja ajatuksia nousee pintaan. Ryhmämeditaatiot tehtyinä tärkeissä kohdissa maapallon oman paikallisen energiaverkon alueella voidaan yhdistää kristallien voimaan, pyhään geometriaan ja muihin välineisiin, ja tämä auttaa suuresti vähentämään konflikteja ja harmonisoimaan energioita alueellasi.   Ota selville tärkeimmät energiakohdat ympäristössäsi, mene niihin ja visualisoi/kanavoi kirkkaan valkean valon pilarin tulevan Keskusauringosta ja kulkevan alas maapallon ytimeen. Visualisoi violetti liekki. Kutsu valon olentojen apua (Enkelit, Keijut, Delfiinit, Valaat, Tähtiperhe ym.). Tee sellainen meditaatio johon sinut ohjataan.
  Tästä saat lisätietoa siitä, miten löytää energiakeskuksia. grid
 • Hanki tietoa ympärilläsi olevasta maailmasta, mitä on tapahtunut ja mitä on tulossa.

solarsystem-300x148

 • Opi tuntemaan naapurisi ja kuka voisi mahdollisesti tarjota apua. Ennen Tapahtumaa jotkut ihmiset eivät ehkä ole vastaanottavaisia tai valmiita kuulemaan Tapahtumasta ja auttamaan sen toteutumisessa, mutta Tapahtuman jälkeen tilanne on aivan toinen. Me ehdotamme, että opit tuntemaan naapurustosi, kaupungin tai kylän, erilaiset ryhmät ja persoonat. Voit olla aktiivisesti mukana tai vain tarkkailijana. Meidän tulee toimia yhdessä tehdäksemme siirtymästä mahdollisimman sujuvan. Monia ryhmiä toimii jo tehden hyviä asioita ja jotka voivat mahdollisesti toimia merkittävällä tavalla: jooga- ja meditaatiokeskukset, paikalliset- ja luomupuutarhajärjestöt jne.  Solidaarisia yhteisöllisiä aloitteita todennäköisesti tullaan tarvitsemaan ja niillä on suuret kerrannaisvaikutukset; meidän koko ruoka- ja energiatuotantoamme, koulutusjärjestelmää, rahalaitosta jne. täytyy organisoida uudelleen jotta ne saataisiin terveiksi jälleen. Yhteisöllinen solidaarisuus ja järjestäytyminen auttavat myös ihmisiä rentoutumaan, erityisesti niitä, joilla voi olla pelkoja siirtymää kohtaan. Tavoitteena on, että jokaisesta huolehditaan fyysisesti, henkisesti ja tunnetasolla. Kutsu erilaisia verkostoja toimimaan yhteistyössä huolimatta niiden näennäisistä eroavuuksista. Ne eivät ehkä ole olleet halukkaita yhteistyöhön vielä, mutta Tapahtuman jälkeen monet ovat valmiita siihen. Mitä enemmän saamme alkuun ennen Tapahtumaa, sitä helpompi siirtymä tulee olemaan Tapahtuman jälkeen.
 • Kanna vastuuta ja ole aloitteellinen. Kun Tapahtuma toteutuu, ei todennäköisesti nähdä avaruusaluksia pudottamassa ruokapakkauksia, jotta me kaikki voisimme heti mennä lomalle Bahamasaarille. Prosessi tulee olemaan asteittainen. Hyvinvointivaroja tulee käyttää ruokaan, asuntoihin jne. ja jonkun tulee toteuttaa se. Meidän tulee olla tarpeeksi tervehtyneitä jotta voisimme todella päästä galaktiseksi yhteiskunnaksi. Vapautuminen tarkoittaa itsenäisenä olentona toimimista. Me olemme kaikki luojia ja siksi meidän tulee pystyä luomaan itse. Tähtiperheemme poistaa esteet ja me tulemme saamaan paljon apua.  Silti meidän tulee toimia itse, tai me emme ole todella vapaita. Yhteisön johtajat (esimerkiksi ruoka- ja energiapalvelujen johtajat) saattavat hermostua liiketoimintansa tulevaisuudesta, näiden yritysten työntekijät saattavat kieltäytyä työstä kun he tiedostavat, että ovat olleet orjia kaikki nämä vuodet jne. Armeijalla on suunnitelmia hätätilanteita varten yhteiskunnan auttamiseksi perustarpeiden tyydyttämisessä ja myönteiset asevoimat todennäköisesti saattavat nämä toimimaan. Vastarintaliike tietää keitä valotyöntekijät ovat ja ottaa todennäköisesti yhteyttä niihin, jotka ovat valmiita auttamaan asioiden järjestelyssä yhteisössämme, avaamaan esimerkiksi ovia kuntakeskuksissa järjestämään terveyshuoltoa ja tukikokouksia jne. Tavoitteena ei ole ensisijaisesti rasittaa ihmisiä yksityiskohtaisilla kertomuksilla galaktisista sodista vaan keskittyä siihen, että kaikista huolehditaan siirtymän aikana, joten ei ole tärkeää juuttua uskomusjärjestelmien eroihin.  On tärkeää, että tämä vapautuminen tapahtuu myös väestöstä lähtien, eikä ainoastaan armeijasta tai maan ulkopuolisista ryhmistä lähtien.
 • Hoida myös itseäsi jotta olisit tasapainoisempi ja vakaampi. Elämä  karanteenin alaisella maaplaneetalla on ollut vaikeaa ja meillä kaikilla on ollut ongelmia. Työstä syvällä olevia laukaisimia ja traumojasi, käsittele varjopuoliasi liittääksesi ja harmonisoidaksesi kaikki psyykesi osatekijät oman todellisen itsesi Valoon. Ole täysin rehellinen itseäsi ja toisia kohtaan; aseta kaikki uskomusjärjestelmät kyseenalaisiksi (kaikkia niitä on ohjelmoitu), opettele sanomaan ei kaikille haitallisille toimintamuodoille, päästä irti kun joku asia on päättynyt. Voit kyseenalaistaa toimintoja mutta et koskaan ihmisiä, sillä me kaikki olemme kipinöitä Jumalasta. Tee ero sanomalla ei todella loukkaavalle käytökselle ja tuomitsemiselle joka perustuu uskomusjärjestelmään jne. Ole anteeksiantavainen.
 • Energiatason suojautuminen ja harmonisointi. Tähän on monia apukeinoja. Hanki kristalleja, jotka värähtelevät kanssasi. Hyödynnä pyhää geometriaa kodissasi, kehossasi jne. Kuuntele pyhiä parantavia äänitaajuuksia. Voit löytää joitakin tämän hetken voimakkaimpia maapallolta löytyviä energian kohottamisen välineitä näistä:
  • Takionit: Nämä ovat subatomisia hiukkasia, jotka sisältävät hengellisen valon koko spektrin. Maan ympärillä oleva verho estää ne. Pleiadilaiset ovat fyysisesti olleet yhteydessä Cobraan ja selittäneet hänelle miten tehdä niitä saataviksi maaplaneetalla. Ne ovat erinomainen apu suojelemisessa, yhdentymisessä korkeampaan minään ja kaikkien itseyden osatekijöiden harmonisoinnissa  (fyysisesti, tunteellisesti, älyllisesti jne.) Lisätietoa niistä saat ja voit hankkia niitä täältä: http://tachyonis.org/Technologies.html
  • Tektiitit: Nämä ovat erityislaatuisia kiviä jotka ovat syntyneet meteorien iskeytyessä maahan. Erilaiset kivet tulevat eri aurinkokunnista: jotkut tulevat Pleiadeilta, jotkut Siriukselta jne. Ne voivat voimakkaasti muuttaa maailmamme kaksijakoisuuden ykseydeksi, auttavat meitä saamaan yhteyden aurinkokuntiin ja tähtiperheeseemme sekä suojelemaan, muuntamaan ja harmonisoimaan. Mikään kaksijakoisuus ei pääse niihin, ne toimivat omasta olotilastaan ja siksi niitä ei voi ohjelmoida eikä niitä tarvitse puhdistaa.
   http://www.moldavitassociation.com and http://www.tektitesource.com
  • Violetti säde: Tämä laite perustuu Teslan käämiin ja voi tehokkaasti puhdistaa kielteistä plasmaa aurastasi, auttaa poistamaan entiteettejä ja muita kielteisiä energioita. Voit saada tämän laitteen täältä: http://altered-states.net/barry/newsletter510
  • Pyhät äänet:  Ääni on värähtelyä ja siksi se on hyvin tehokas energiaväline. Jokainen voi käyttää sitä, mutta on olemassa paljon väärää tietoa ja vahingollisia taajuuksia levitettynä, joten käytä harkintaa tutustuessasi näihin.  Saat lisätietoa ja miten käyttää helposti pyhiä frekvenssejä täältä:
   http://recreatingbalance1.blogspot.com/2014/09/how-to-easily-convert-any-music-to.html
 • Irrottaudu matriisin maailmasta ja kehitä omia lahjojasi sen ulkopuolella.  Koko työ/ammattirakenne kuten me sen tunnemme tulee muuttumaan täydellisesti. Monet sen orjuuteen liittyvät piirteet tulevat tuhoutumaan. Mutta meidän tulee silti muuntaa rahaa asumiseen, ruokaan ja kaikkiin hyviin asioihin. Meillä kaikilla on lahjoja jaettaviksi muille, meillä on ainutlaatuinen elämän tarkoitus ja meilä kaikilla on yksi pala palapelistä. Voit nyt alkaa vähitellen irrottautua matriisijärjestelmästä ja kehittää omia aitoja lahjojasi eri tavoilla. Internet tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa ja luoda energian vaihtoa helposti. Voit aloittaa vaihtamalla kokoaikatyön osa-aikatyöhön, kehittää ja jakaa omia lahjojasi vapaa-ajallasi, alkaa saada tuloja ja vähitellen voit irrottautua kokonaan. Tähän liittyen on ihmisiin istutettu paljon pelkoa, mutta todellisuudessa on olemassa paljon toimintamahdollisuuksia, ja mitä enemmän ihmiset irrottautuvat, sitä enemmän mahdollisuuksia tulee lisää. Mitä aiemmin aloitat, sitä helpompi siirtymisesi tulee olemaan.

Alkuperäinen artikkeli osoitteessa http://prepareforchange.net/the-event/basic-practical-steps-to-prepare-for-the-event/

Jätä kommentti