Mitä Tapahtuma merkitsee?

http://thepromiserevealed.com/wp-content/uploads/2016/01/image027-600x407.jpg

Tapahtuma on maailmanlaajuisen rikollissalaliiton massapidätysten päivä: korruptoituneiden poliitikkojen, suurpankkiirien jne. Se toteutetaan laillisesti ja ajoitetaan maailmanlaajuisen rahajärjestelmän alkutilaan asettamisen kanssa. Tämän ovat organisoineet sisältä käsin tietyt hallituksen ja armeijan virastojen jäsenet, jotka aloittivat vastarintaliikkeen tätä rikollista salaliittoa vastaan. He ovat havainneet toistuvia rikoksia ihmiskuntaa, eläinkuntaa ja ekojärjestelmiä vastaan, muun muassa oikeudettomien sotien ja tarpeettoman saastutuksen muodossa.

He ovat todenneet maailmanlaajuisesti luodun keinotekoisen köyhyyden, joka on saatu aikaan estämällä sitä korjaavia ratkaisuja ja pettämällä koko talousjärjestelmää kautta maailman. Pankit ovat luoneet katteetonta rahaa, lainaten sitä hallituksille ja yli 90%  veroistamme on annettu näille yksityispankeille, samalla kun niiden lainat olivat kuvitteellisia, vain numeroita tietokoneella tai paperinpaloja jotka eivät perustu mihinkään todelliseen arvoon, kun taas me olemme antaneet niille todellisen arvon, työmme tuloksen.

Tämän yleisen taloudellisen petoksen takia hallituksemme sekä joukkotiedotus on jatkuvasti ostettu ja korruptoitu. Edistyksellisten vihreiden teknologioiden käyttöönotto on estetty. Lukemattomia muita rikoksia on tehty tämän järjestelmän pitämiseksi voimassa.

On aika sanoa  ei, on aika sanoa seis.

Nämä rikolliset tullaan pidättämään lailisin menetelmin ja heille tullaan järjestämään oikeudenmukaiset oikeudenkäynnit. Joukkotiedotusvälineet tullaan vapauttamaan ja ne voivat vihdoin kertoa totuuden. Ne tulevat ilmoittamaan monia kiistattomia todisteita siitä, mitä todella on tapahtunut.

Ja lopulta ihmisten yhteiskunta voi aloittaa uudelleen terveeltä pohjalta. Talousjärjestelmämme järjestetään uudelleen, kuvitteelliset velat perutaan ja uusi järjestelmä asetetaan toimintaan. Se perustuu todelliseen arvoon, mikä nostaa ratkaisevasti elämän laatua kaikille ihmisille planeetallamme.

Todelliset humanitaariset projektit asetetaan laajasti toimintaan, korjaamaan kaikkien rikosten seurakset ympäri planeettaamme. Monet aiemmin estetyt teknologiat asetetaan lopultakin jakoon. Jotkut niistä todennäköisesti ihmetyttävät monia ihmisiä. Kuvittele, jos meille olisi vain 20 vuotta sitten kerrottu, että voit viestiä välittömästi kautta maailman, tallentaa kaiken haluamasi musiikin, elokuvat ja kirjat, vain yhdellä pienellä laitteella joka on pienen kirjan kokoinen. Monet eivät olisi sitä uskoneet.

Useimpia koulutusohjelmia on muokattu vapaaehtoisesti totuuden salaamiseksi. Tämä prosessi on hyvin tunnettu, katso vaikka 1950- ja 1960 -lukujen historiakirjoja. Tämä prosessi ei ole loppunut, se on jatkunut tähän päivään saaakka. Esimerkiksi yliopistoissa opetettu fysiikka on yli 100 vuotta vanhaa; kvanttifysiikka enimmäkseen jätetään huomiotta ja joitakin fysiikan lakeja on opetettu muunnetulla tavalla ihmisten harhaanjohtamiseksi, mikä oli välttämätöntä tiettyjen edistyneiden tekniikkojen salaamiseksi.

Samanlaista manipulointia on tapahtunut kaikilla yhteiskuntamme osa-alueilla. Sen vuoksi tarvitaan valtavaa uudelleenmuokkausta ja rakentamista. Pankit suljetaan muutamiksi päiviksi tai enintään muutamiksi viikoiksi ja sen jälkeen ne avautuvat, ihmisten rahojen ollessa edelleen tileillä ja lisärahaa jaetaan kaikille. Valtava uudelleenkoulutusprosessi alkaa, ja se perustuu lujiin todisteisiin tai varsinaiseen totuuteen. Ekojärjestelmät parannetaan kunnallisen työn avulla, edistyneitä tekniikkoja hyödyntäen. jokaisen ihmisen perustarpeet taataan, sekä vapaus luoda, yrittää ja matkustaa vapaasti.

Tapahtuman päivämäärää ei voida ennustaa. Asiaan liittyy monia tekijöitä ja ryhmiä ja monien tietojen tulee pysyä salaisina prosessin aikana, jotta asiaan liittyvien ihmisten turvallisuus olisi taattu. Voimme vain sanoa, että olemme aika lähellä. Tämän vuoksi informaatioverkosto on asetettu paikoilleen, jotta voimme olla valmiina.

Vapautuminen on lähellä!

Jätä kommentti