Toimintaohjeet Yhteisön johtajan tiedotteen levittämiseen

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/07/61/10/076110e4f5f2390d86e0178a11fc2805.jpg

Niille teistä jotka päätätte osallistua ja auttaa tämän ryhmän tehtävässä, meillä on toimintaohjeita opiskeltaviksi ja ohjeita, joita teidän tulee noudattaa lähestyessänne paikallishallintoanne TAPAHTUMAN  aikaan. Ennen kaikkea pysykää rauhallisina ja ystävällisinä ulkoisessa toiminnassanne kun pyritte jakamaan tietämystänne.

 Toimintaohjeet “Yhteisön johtajan tiedotteen” levittämiseen

Olemme valinneet toimintaohjeemme perustuen ikiaikaiseen Totuuden Periaatteeseen. Kautta koko universumin tämä on ensisijainen hyve, joka on tunnustettu aina ja kaikkialla Rakkauden olentojen toimesta Valossa ja Totuudessa. Nämä ovat sielun oppeja ja ominaisuuksia jotka voit ottaa mukaasi kun jätät tämän aineellisen maailman.  Kun pysyt näissä totuuksissa, pysyvät ne sinussa.

 • Uskollisuus – Ole uskollinen rauhallisen, väkivallattoman muutoksen asialle, periaatteille jotka tunnet sydämessäsi, ja tehtävämme tarkoitukselle. Ole uskollinen vakaumuksellesi – huolimatta siitä, mitä muut sanovat!
 • Kärsivällisyys – Ole kärsivällinen niitä valtaapitäviä kohtaan  joihin yrität saada yhteyden. Ymmärrä, että he ovat kiireisiä. Tiedosta, että heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä todella on tapahtumassa! Heillä on suodattimia heihin kohdistuvaan henkilökohtaiseen yhteydenottoon ja nämä voivat viedä jonkin verran aikaa. Ole kärsivällinen myös niitä muita kohtaan jotka palvelevat rinnallasi tässä tehtävässä.
 • Rehellisyys – Ole rehellinen toimissasi ja moitteeton puheissasi; muista, että edustat myönteisiä ja hyväntahtoisia voimia. Älä korosta arvovaltaasi vaikuttaaksesi tietävämmältä. Puhu aina totta, tietosi mukaisesti ja miten sen tunnet sydämessäsi.
 • Peräänantamattomuus – Älä luovuta! Pidä tiukasti kiinni ruorista ja selviydyt myrskystä. Älä ryhdy kiistelemään. Älä anna henkilöösi kohdistuvien loukkaavien kommenttien saada sinua luopumaan annetusta tehtävästäsi. Pidä mielessäsi tehtäväsi tärkeys, etsi voimaa sisältäsi.
 • Myötätunto – Koe myötätuntoa ja ymmärrystä niitä kohtaan, jotka yrittävät tulla toimeen sen pelon ja kaaoksen tunteen kanssa, joka kiertelee näköpiirissä. Kuvittele, että jos et itse tietäisi yhtään mitä on tapahtumassa, miltä sinusta tuntuisi samassa tilanteessa. Tiedosta heidän taakkansa ja auta heitä kantamaan sitä.
 • Pidättyminen – Älä yritä sotkeutua henkilökohtaisiin haluihisi tai itsekeskeisiin tavoitteisiin. Pysyttele suoralla ja kapealla polulla. Pidä henkilökohtaiset taistelusi ja ennakkoluulosi poissa neuvottelupöydältä. Kohtele johtajia kunnioittavasti – vaikka he eivät toimisi samoin sinua kohtaan. Älä ota itsellesi sellaisia vastuita, joita et ole valmistautunut tai kouluttautunut käsittelemään.
 • Tyyneys – Pysy tyynenä. Muista, että maailmankaikkeuden ja kaiken elämän tulee olla tasapainossa. Säilytä keskipisteesi ja heijasta tyyneyttä sydämessäsi olevan myskyn silmässä. Älä oleta tietäväsi kaikkea TAPAHTUMASTA , koska et voi tietää. Tiedät, että kyse on rakkaudesta ja totuudesta. Anna tämän rauhallisen läsnäolon ohjata sanojasi ja toimiasi, sekä käytöstäsi.
 • Rohkeus – Älä pelkää. Älä anna mielesi vaellella epäilyyn tai epäröintiin. Tämä ponnistuksemme on tärkeä. Sinun vaivannäkösi ja ja toimintasi voivat oikeasti pelastaa ihmishenkiä! Älä heitä syrjään huolellisuutta tai ole holtiton. Säilytä rohkeutesi ja tiedä, että olet paremmin valmistautunut kuin he, joille puhut äläkä anna heidän “virallisuutensa” pelottaa sinua. Varo kuitenkin ottamasta vastuuta asioista joihin et ole valmistautunut tai joita et ole koulutettu hoitamaan.
 • Nöyryys – Meidän tulee kunnioittaa toisten näkemyksiä ja kokemuksia emmekä voi huokua ylimielisyyttä tai kaikkitietävää asennetta niitä julkisen vallan edustajia kohtaan joihin toivomme voivamme vaikuttaa. Emme myöskään voi olettaa, että valtaapitävät suhtautuisivat meihin hyvin. Meidän näkökantamme tulee esittää nöyryydellä; tämä on oleellista meidän pyrkimyksissämme. Kuinka aitoja ja oikeassa olevia me koemmekaan olevamme, on aina otettava huomioon muita näkökohtia. Meidän tulee pysyä nöyrinä kun kohtaamme johtajia tai hallintotehtävissä toimivia. Meidän ei kuitenkaan tule olla liian myötäileviä tai antaa tehtävämme tärkeyden tulla mitätöidyksi, mutta me saavutamme parempia tuloksia pysymällä lujina vakaumuksissamme ja kohtelemalla muita kunnioittavasti.
 • Pidättyväisyys – Älä ole uhkaava. Hillitse viestiäsi varovaisuudella ja ole hienovarainen äläkä määräile. Älä vaadi kontaktiltasi liikaa heti aluksi. Anna tämän henkilön sulattaa antamaasi tietoa; yritä lukea ja seurata merkkejä siitä, kuunteleeko tämä henkilö sinua oikeasti ja omaksuuko hän mitä sanot, vai yrittääkö hän vain olla sinulle mieliksi. Kerro asiasi tarvittaessa toisin sanoin.
 • Hyväntekeväisyys – Aseta itseäsi ja aikaasi vapaasti aatteemme hyväksi. Anna tietämystäsi ja rakkauttasi nurkumatta. Anna aikaasi näille johtajille ja tehtävällemme. Kuka on vastuullisempi kuin sinä? Omistaudu rauhan asialle.
 • Usko – Jos sinulla ei ole sitä, voi sinun olla vaikea toimia tehokkaasti tässä ryhmässä. Monet meistä vain tietävät! Me emme kaipaa todisteita. Me emme tarvitse televisiota kertomaan meille mitä tehdä. Meidän ei tarvitse kuunnella muiden mielipiteitä. Me uskomme hyvyyden voimaan! Me uskomme Alkulähteen/Luomakunnan/Sisäisen Valon ja Rakkauden voimaan. Me astumme epäilyn ja pelon liekkeihin tietäen, että olemme ikuisia Valon olentoja. Me tiedämme – koska meidät on jo testattu ajan ja avaruuden tulikokeessa ja tiedämme, että rakkaus on vastaus. Se avaa kaikki ovet ja se on meidän pelastuksemme.
 • Rauhallisuus – Ennen kaikkea, ole väkivallaton ja sävyisä. Me emme voi voittaa vakavaa tilanne maailmassa jatkamalla sitä, minkä me haluamme loppuvan. Useimmissa tilanteissa järki voittaa. Jos tilanteesi on uhkaava sinulle tai muille – vetäydy. Jos sinut poistetaan joltakin alueelta, älä vastustele vaan pysy rauhallisena. Jos joku johtaja on tehtäväänsä soveltumaton, hänet siirretään syrjään nopeammin kuin uskotkaan. On olemassa niitä, jotka on koulutettu käsittelemään tällaisia johtajia ja he saavat aikaan näiden syrjäyttämisen aikanaan. Tämä on meidän tehtävämme tärkein tavoite. Meidän tulee kunnioittavasti todeta: jos henkesi on ilmeisessä vaarassa, sinulla on oikeus suojella itseäsi. Ole varovainen ja kutsu Valon voimia apuun!

Alkuperäinen artikkeli  löytyy osoitteesta:
http://prepareforchange.net/leadership/protocolprotocols-for-advising-leadership/

Jätä kommentti