Hyvää huomenta!

Huomaa: Tämä sanoma on tarkoitettu informoimaan lukijoita Tapahtuman päivänä ja se postitetaan ennen varsinaista Tapahtumaa.

Hyvää huomenta sinulle, uusi lukija! Tänään on joukkopidätysten ja rahajärjestelmän alkutilaan asettamisen päivä, tai Tapahtuman päivä, kuten me olemme sitä jo vuosia kutsuneet. Kyllä, olemme olleet tietoisia tästä jo kauan, erittäin pätevistä syistä. Sinut on ohjattu tänne saamaan joitakin vastauksia. Tässä on muutamia:

Sanon hyvää huomenta, vaikka voi olla iltapäivä tai yö, koska toivotan sinulle hyvää heräämistä. Suurimmalle osalle väestöstä tämä päivä on juuri sitä.

Seuraavat päivät tulevat olemaan varsin kiireisiä. Ei kuitenkaan mitään pahaa. Tämä ei todellakaan ole mikään maailmanloppu. Ei kivikauteen palaamista Hollywoodin tapaan. Ei kolmatta maailmansotaa, ei sotatilalakia tms. Ei mitään kauhuskenaarioita. Mitään lakia ei tulla asettamaan minkään ihmisryhmän toteltavaksi. Ihmiskunnan kohtalo annetaan takaisin sen omiin käsiin poistamalla esteet. Siirtymäkauden ensimmäisten viikkojen aikana voi olla joitakin häiriöitä, mutta, kuten tiedät, tämä maailma on ollut häiriötilassa jo hyvin kauan. Tässä on oikeasti kyseessä hyvin, hyvin myönteinen hetki ja siirtymä. Mistä tiedämme sen? Samoista erittäin hyvistä syistä, joista tiesimme etukäteen, että tämä päivä koittaisi.

Siis miten olemme voineet tietää etukäteen?

Tänä päivänä tapahtuvat joukkopidätykset ovat laillisia pidätyksiä. Ne toteutetaan erittäin hyvistä syistä, ja selkeitä todisteita rikoksista tullaan esittämään teille tänään. Vaikka monet pidätetyistä henkilöistä voivat olla monien luottamia julkisuuden henkilöitä, heihin liittyy paljon salattuja asioita. Kuten sanottu, kiistattomia todisteita on tulossa. Oikeudenmukaisia oikeudenkäyntejä tullaan järjestämään ja niiden tarkoitus on pikemminkin parantava kuin tuomitseva. Mitään Ranskan vallankumouksen kaltaisia kostotoimia ei sallita. Tiesimme näistä pidätyksistä etukäteen, koska niitä toteuttavat ovat puolustusvoimiin ja muihin hallintoviranomaisiin kuuluvia, jotka ottivat yhteyttä tiettyihin viestinvälittäjiin levittääkseen sanaa suurelle yleisölle.

Koska useimmat hallitukset ovat pidätettyjen joukossa, uudet vaalit järjestetään niin pian kuin mahdollista. Tästä lähtien yhteiskunta järjestetään ruohonjuuritasolta alkaen; me tulemme olemaan vapaita ja riippumattomia ja niin ollen järjestäydymme itse omiin yhteisöihimme.

Jotain jota haluat varmasti tietää: sinun rahasi eivät ole kadonneet. Maailmanlaajuinen rahajärjestelmä  on tietojärjestelmiltään keskitetty; koko järjestelmä on yhteydessä osiinsa ja sitä on niin kauan vääristelty, ettei ollut muuta mahdollisuutta kuin sulkea koko järjestelmä. Sitä ollaan nyt käynnistämässä uudelleen. Se alkaa toimia niin pian kuin mahdollista, sinun rahojesi ollessa edelleen tililläsi. Plus vähän lisää, kaikille maapallon ihmisille.

Miksi lisärahat? Koska meitä kaikkia on huijattu. Rahaa on luotu tyhjästä. Koko maailman velka on tätä kirjoitettaessa 223 triljoonaa. Kenelle me olemme velkaa? Yksityisille pankeille, jotka ovat luoneet tätä väärää virtuaalirahaa ja lainanneet sitä valtioille ja yksityishenkilöille ja saaneet todellista arvoa vastineeksi: meidän työmme todellisen tuloksen. Hyvin ovela orjuutusjärjestelmä. Järjestelmä, joka on rikollisin keinoin vahvistettu, kuten pian voit lukea.

Tämä on huomattava askel koko planeettamme kehityksessä. Hyvin, hyvin myönteisiä muutoksia on tulossa. Eläminen tämän aiemman ankaran järjestelmän alaisena on voinut saada sinut epäilemään sitä. Näin ollen suosittelen, että vierailet alla olevalla sivulla, josta näet tietoja siitä, miten meillä jo on kaikki ratkaisut tämän maailman ihmisten, eläinten, kasvien ja ekojärjestelmien parantamiseen. Nyt kun vastukset ovat poissa, meillä on keinot ja meistä kaikista riippuu, mitä me kykenemme tekemään näiden ratkaisujen toteuttamiseksi.  Tämä prosessi alkaa nykyisestä siirtymästä, joten on erittäin suositeltavaa lukea suunnitelmamme turvallisuuden ja hyvinvoinnin säilyttämiseksi tänä siirtymäaikana,sekä kirjeen jaettavaksi paikallisjohtajille  (valitut virkamiehet, energian, ruoan ja ja veden jakelu jne.).

Alkuperäinen artikkeli löytyy osoitteesta http://eventreference.org/2015/07/07/good-morning/

Jätä kommentti